DISCLAIMER

In deze disclaimer vindt u een overzicht van de belangrijkste voorwaarden van de site. Bij de algemene voorwaarden vind je onze complete voorwaarden, alleen de algemene voorwaarden zijn rechtsgeldig.

INFORMATIE

Alle prijzen op deze site zijn in Euro en inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. TUURLIJK SCHATJE is een handelsnaam van Paleis Zuideinde.

AANSPRAKELIJKHEID

Mocht blijken dat er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt TUURLIJK SCHATJE geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan TUURLIJK SCHATJE geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

LINKS

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft TUURLIJK SCHATJE geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.

HERROEPINGRECHT

Wettelijk gezien zijn cadeaukaarten en producten met een houdbaarheidsdatum uitgesloten van het herroepingrecht.
CONTACT

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag! E-mail info@tuurlijkschatje.nl

0